top of page

Wil je even iets anders dan Netflix dit weekend…?


…dan is dit mijn tip voor jou:


FREE THE MIND – een prachtige en hoopvolle documentaire over een hersenonderzoeker met een missie.


Deze professor doet onderzoek naar de kracht van het denken en wil weten of denkkracht de hersenen kan veranderen.

Hij leidt een ongewoon experiment: kan meditatie en yoga de pijn van Amerikaanse oorlogsveteranen en kinderen met ADHD verlichten?


•        Free the mind – Documentaire met professor Richard Davidson, hersenonderzoeker van de University of Wisconsin https://www.2doc.nl/documentaires/2014/11/free-the-mind.html


Deze tip deel ik ook altijd met de deelnemers aan mijn training ‘Meer dan Mindfulness’ en zij zijn al net zo enthousiast over deze documentaire als ik. Ik hoop dat jij hier net zo positief over bent, laat me weten wat je er van vindt door te reageren op deze post.Wil je meer tips en informatie ontvangen over yoga, Mindfulness en coaching?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief of neem contact met me op.

 

 

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page